Produktni menu > Ajurveda > Pulz diagnoza

Svetovanje "DIAGNOZA PULZA"

MAHARIŠI AYURVEDA
je celovit sistem naravne medicine in
najstarejša oblika naravne medicine na svetu

Popolno zdravje je rezultat življenja, ki je v popolnem sozvočju z naravnim zakonom. To se lahko doseže povsem naravno in spontano z integriranjem skupnega polja vseh naravnih zakonov v posameznikovo dnevno življenje skozi Maharišijevo tehnologijo Enotnega Polja. Vsako neravnovesje v fiziologiji se lahko diagnosticira v zelo zgodnji fazi s pomočjo Mahariši ayurvedske diagnostike pulza in nasvetov za korekcijo tega neravnovesja ter preventive in zdravljenja bolezni. Mahariši ayurveda vsebuje mnoge pristope, vsak od teh se lahko uporablja z namenom ohranjanja zdravja in preventive pred boleznimi.

Najpomembnejše med njimi so:

  • dieta
  • vedenje
  • uporaba zeliščnih in mineralnih preparatov ter rasayan

Diagnoza pulza je osnovna in zelo precizna metoda za ugotavljanje psihofizičnega stanja organizma.

 

» DIAGNOZA PULZA« Skozi tisočletja so ga ohranjali ayurvedski modreci zdravniki, imenovani "vaidje".

Prebrati srčni utrip, pomeni razumeti lastno fiziologijo.  

Diagnoza pulza

SVETOVANJE

»DIAGNOZA PULZA«  - otip arterije pulza in prebiranje energijskih neravnotežij v telesu, nam omogoča celosten vpogled v psihofizično stanje osebe. To je ocena posameznikovega zdravja glede na prevladujočo došo.

Na osnovi ugotovitev neravnovesij v vašem telesu in glede na konstitutiven tip človeka oziroma za različna neravnotežja doš, agnija, SVETUJEM: kako s pravilno prehrano in dieto, terapije čiščenja nečistoče, spremembo rutine, uporabo ayurvedskih zdravilnih rastlin ali naravnih preparatov Mahariši ayurvede ter uporabo terapij zvoka, barv in arom, sprostitvene tehnike, (meditacija, joga), odpravimo neravnotežja pri različnih in kroničnih boleznih našega časa.

Svetovanje vodi Natalija Karo Korošak, učenka dr. Wolfgang Schachingerja.

Trajanje: 1 ura

Maharishi Ayurveda